Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

Leuke, gezellige en leerzame lessen gehad met Renie. Bedankt voor alles. Zeker een aanrader!

Roel Pijpers

28-07-2020

"

Ik vond het een leuke en gezellige tijd/ervaring bij autorijschool Renie van Herwaarden. Hij heeft me geweldig geholpen tijdens de lessen die ik heb gereden. En nu ben ik ook nog eens in 1 KEER GESLAAGD!!! Super blij mee.

Koen Doorakkers

27-07-2020

"

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen, echt een aanrader!

Gijs Hessels

24-07-2020

"

In één keer geslaagd nadat ik leuke, gezellige en leerzame lessen heb gehad van Renie. Hartstikke bedankt! Een echte aanrader!

Wouter Hoevenaars

21-07-2020

"

In één keer geslaagd! Renie bedankt voor de leerzame lessen, echt een aanrader!

Bas van Hooijdonk

04-07-2020

"

1ste keer geslaagd!! Super bedankt Renie, voor de leerzame en leuke lessen! Bedankt dat jij mij het vertrouwen gaf wat ik nodig had!

Jelke Donkers

30-05-2020

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V