Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

In 1x geslaagd! Ik vond het proces met Renie erg fijn. Renie weet precies wat er nodig is voor het examen en zorgt dat jij voldoet aan die eisen en herhaalt ze met je tot je er aan voldoet. Persoonlijk zou ik Renie aan iedereen aanraden, zeer goede autorijschool en heel leuke gozer ook nog!

Sietse Gros

02-01-2020

"

3 x is scheepsrecht ! Dankjewel Renie voor het blijven geloven in mij, leerzame lessen en leuke gesprekken 😊

Anouk van Vessem

29-10-2019

"

In 1 keer geslaagd, bedankt voor alle lessen en ervaringen. Het was super leuk!!!

Hidde van Gastel

15-10-2019

"

Bedankt Renie voor de gezellige lessen! Je wist altijd precies welke oefeningen ik nodig had.

Neele Hermans

27-09-2019

"

1e keer geslaagd!!!   Super bedankt Renie. Het waren altijd leuke lessen en ik voelde me erg op mijn gemak bij jou in de auto. Renie weet goed wat je mindere onderdelen zijn en traint je daar goed op! Ik zou het iedereen aanraden om je rijbewijs bij Renie te halen!

Bren van Boxtel

18-08-2019

"

In 1 keer geslaagd! harstikke bedankt voor de leuke lessen.

Jimmy Boomaars

09-08-2019

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V