Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

Eerste keer geslaagd! Super bedankt voor de goede lessen Renie. Renie wist goed waar mijn zwakke plekken lagen en kon me daar goed in begeleiden met dit als resultaat!

Ties van den Brand

07-08-2019

"

Renie hartstikke bedankt voor alle leuke , grappige en leerzame lessen. Soms als het moest een beetje streng maar dat heeft zeker geholpen. Ik ga je missen achter het stuur😉 onee dat hoeft niet want ik heb een kussen met jou hoofd erop!

Kim van Beek

25-07-2019

"

In 1 keer geslaagd! Bedankt voor de leerzame en leuke lessen Renie!

Bennet Henderson

12-07-2019

"

Super bedankt voor alle leuke en vooral leerzame lessen! Renie heeft me super geholpen bij het halen van me rijbewijs, vandaar dat ik deze autorijschool zeker aanbeveel!

Puck van Eijck

02-07-2019

"

Geslaagd! De begeleiding en ondersteuning van Renie was erg prettig. De lessen waren leerzaam en gezellig. Ben je nog op zoek naar een gezellige en goede rij-instructeur, dan zit je bij Renie aan het juiste adres!

Jasper Räkers

08-05-2019

"

In een keer geslaagd!! Bedankt voor alle leuke, leerzame lessen en bedankt dat je in mij bleef geloven toen ik dat zelf niet deed!

Bregje Clemens

07-05-2019

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V