Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

In een keer geslaagd! Hartstikke bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen!

Kylie Henderson

06-05-2019

"

ja ja in één keer geslaagd.
Ontzettend bedankt Renie voor de altijd leuke gezellige en leerzame lessen.

Thijs Botermans

11-04-2019

"

In 1x geslaagd door de gezellige en leerzame lessen, ik raad ook iedereen aan om zijn lessen bij renie te volgen. Bedankt renie

Bart beljaars

09-04-2019

"

Ik zou iedereen aanbevelen om rijlessen bij Renie te volgen. Renie heeft mij tot in de puntjes voorbereid op mijn praktijkexamen en je kunt goed merken dat Renie veel ervaring heeft in zijn vak. Bovendien is het tijdens de lessen altijd gezellig met Renie. Daarom een zeer complete rijopleiding en al met al de perfecte keuze. Dankzij Renie ben ik in 1 keer geslaagd!

Roos Coppens

07-04-2019

"

Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. waardoor ik vandaag voor de eerste keer mijn rijbewijs heb gehaald.

Thijs van den Broek

18-03-2019

"

Dankzij de leuke en hele goede uitleg van Renie, de eerste keer geslaagd.
Dankjewel Renie voor de vele leuke lessen.

Paul Klaassen

08-03-2019

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V