Referenties

Ik ben trots op mijn referenties! Onderstaand een overzicht van een aantal recente referenties. Heb je les gehad van mij en wil je graag een referentie plaatsen, stuur je reactie dan via het formulier wat je onderaan deze pagina kunt vinden

"

In één keer geslaagd nadat ik leuke, gezellige en leerzame lessen heb gehad van Renie. Hartstikke bedankt! Een echte aanrader!

Wouter Hoevenaars

21-07-2020

"

In één keer geslaagd! Renie bedankt voor de leerzame lessen, echt een aanrader!

Bas van Hooijdonk

04-07-2020

"

1ste keer geslaagd!! Super bedankt Renie, voor de leerzame en leuke lessen! Bedankt dat jij mij het vertrouwen gaf wat ik nodig had!

Jelke Donkers

30-05-2020

"

Renie, heel erg bedankt voor alle gezellige , grappige en vooral leerzame lessen! In één keer geslaagd, dat had ik zonder jou niet gekund. Bedankt dat je in me bleef geloven en me hebt geholpen bij mijn zwakkere punten!

Luuke Faes

27-05-2020

"

Bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen!! Ik heb er veel van geleerd! En dan nu ook in 1 keer geslaagd!!
Bedankt!!!

Anouk van Ginneken

26-02-2020

"

In 1x geslaagd! Dankjewel Renie voor de fijne lessen. Echt een aanrader!

Anouk Baart

26-02-2020

Stuur jouw referentie!

Ik ben erg benieuwd hoe jij de rijlessen hebt ervaren bij Autorijschool Renie van Herwaarden. Ook vind ik het belangrijk dat de potentiële klanten inzicht krijgen in mijn klantbeoordelingen. Ik waardeer het heel erg wanneer je jouw referentie naar mij toestuurd via rechtsstaand formulier.

Hoe heb jij de rijlessen ervaren bij Renie?

M

V